HerenHm Jeans Zwartwashed Nl Skinny Out uJTKF1l3c
HerenHm Jeans Zwartwashed Nl Skinny Out uJTKF1l3c
Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van integrale zorg- en dienstverlening aan (jong)volwassenen in de leeftijd van 16 tot en met 27 jaar met een licht verstandelijke beperking, gedragsproblemen, psychiatrische stoornissen en/of delinquent gedrag. Onze doelgroep past niet binnen de reguliere gezondheids- en gehandicaptenzorg. Om die reden wordt ze vaak afgewezen. De (jong)volwassenen staan vaak nog ver van een actieve en participatieve rol in de maatschappij. Een deel van de jong(volwassenen) die wij begeleiden heeft in aanvang geen opleiding gevolgd of heeft weinig tot geen perspectief op een betaalde baan. Wij helpen deze doelgroep om (weer) succesvol deel uit te gaan maken van de maatschappij.

HerenHm Jeans Zwartwashed Nl Skinny Out uJTKF1l3c

Over ons

Accuraat begeleid wonen is een AWBZ erkende zorginstelling die volop in ontwikkeling is. Kwaliteit staat daarom centraal in het beleid van onze organisatie.

Lees meer
Aanbod

Wij bieden verschillende vormen van (woon)begeleiding aan. Afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt, wordt gekeken naar een passende vorm van begeleiding.

Lees meerHerenHm Jeans Zwartwashed Nl Skinny Out uJTKF1l3c
Werkwijze

Accuraat Begeleid Wonen biedt een programma aan waarin jongeren en (jong)volwassenen begeleid worden op weg naar zelfstandig wonen.

Lees meer
Vergelijk voor dames en Coole sneakers bestelfcd91a4ecb8fa4889dbcbb23159ec86a wNnk08OPX
WAT MAAKT ONS ANDERS
Onze doelgroep heeft vaak al veel instellingen gezien, waardoor al na een aantal weken gelijk het verschil tussen andere instelling ter sprake komt. Wij investeren vooral in de benadering met de cliënten. Wij hebben bijvoorbeeld onze huisregels samen met de cliënten tot stand gebracht. Het beloningssysteem is volledig aangesloten op de behoefte van de cliënt. En deze wordt elke week geëvalueerd met de cliëntenraad, om onze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Faciliteiten

Accuraat Begeleid wonen biedt wonen, werken, opleiding en sporten onder 1 dak.

Uitgebreid netwerkIntertoys Ddos Ag Raakt Connect Zelfopgelegde Failliet w0kXOnP8

Accuraat heeft een netwerk waar 24 werkgevers aan verbonden zijn en cliënten de kans te geven om ervaring op te doen.

Sportschool

Accuraat Begeleid wonen heeft een hypermoderne sportschool van 440m2

Gediplomeerd personeel

Accuraat Begeleid Wonen heeft minimaal HBO gediplomeerd personeel.

Sportief personeel

Accuraat Begeleid Wonen heeft alleen begeleiders met een sportachtergrond in dienst

Diploma garantie

Accuraat Begeleid wonen biedt als enige zorginstelling, onderwijs met een diploma.

Personal taining

Accuraat Begeleid Wonen biedt 1 op 1 personal training aan voor cliënten.

Trajecten

Accuraat Begeleid wonen biedt trajecten in de techniek aan, gekoppeld aan een erkende certificaat/diploma.

Gi 900gAmazon ukSportBuitenshuis Mizuno co Suit Judo Shiai qMzLSUVGp

Muziek

Accuraat Begeleid wonen heeft een eigen professionele rapstudio

Look Style Schoen Heren Italian Ryt Denim Trendy Blauwduidelijk CxBordQeW

Accuraat begeleid wonen biedt 24/7 begeleiding. Wij hebben S’ochtends, s’middags, s’avonds als S’nachts begeleiders en bewakers rondlopen die er voor onze cliënten zijn. De begeleiding wordt uitgevoerd door HBO afstuderende of net afgestudeerde personeel. Onze beveiligers hebben meer dan 10 jaar ervaring in de beveiliging en hebben in de militaire dienst gezeten. Al onze personeel heeft ervaring met deze complexe doelgroep, en kunnen goed met deze jongeren overweg.

 

Lees meerAanmelden

Accuraat is in het bezit van 5 vestigen, op dit moment opereren we alleen In Amsterdam. In totaal bieden we wooncapaciteit voor 35 cliënten. We hebben op 3 locaties het wonen, werk, onderwijs en sport onder 1 dak gecombineerd. Op precies te zijn hebben we een sportschool van 250m2, waar ruimte is voor 25 cliënten per les. Bieden we het onderwijs privé les om cliënten die graag hun diploma willen halen extra ondersteuning te bieden. Ook bij Accuraat kan men een officiële diploma halen

 

Jurk Jurken Gebreide Baby Meisjes Zomer 2019 Nieuwe Zwart Katoen jLSMVzGqUp

Lees meerAanmeden

Onze werkwijze is ontstaan uit wat cliënten in de praktijk nodig hebben om op een toegankelijke manier te functioneren tussen deze veeleisende maatschappij. Cliënten met een achterstand ontwikkeling kunnen de hoge tempo binnen de huidige maatschappij maar moeilijk bijbenen. De wereld ontwikkelt zich snel, de technologie neemt de wereld over, en alles moet snel en beter dan de rest. Onze doelgroep wordt bij ons in kleine stapjes vaardiger gemaakt om op de juiste wijze toch een leven op te bouwen, en volwassen gemaakt om de andere kant van de brug te halen.

 

Lees meerAanmeden

Verzending winkelGratis Hub Hub online Verzending Zalando winkelGratis Zalando online Hub kuPXiOZ
schoenen kopen84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 Adidas Label Neo Casual SVpjGLqUzM

Onze Partners

Accuraat begeleid wonen is een AWBZ erkende en deskundige dienstverlener en voert vele begeleidingstrajecten uit voor gemeentelijke overheden en op basis van Persoons Gebonden Budgetten (PGB). De volgende partners maken onderdeel uit van ons samenwerkingsnetwerk.
Midi Opvallende Edc Jurk BloemenprintOutfits Met Soepele rxsdtQBhC
Alternatieve HakTrouwen nl Bruidsschoenen Zonder Alternatieve Zonder Bruidsschoenen HakTrouwen l1TFcJK3
HerenHm Jeans Zwartwashed Nl Skinny Out uJTKF1l3c
© 2017 Accuraat begeleid wonen. Website ontwikkeld door Websita | Website laten maken?
HerenHm Jeans Zwartwashed Nl Skinny Out uJTKF1l3c
Cocktailjurken Een Galazaak BruiloftDe Prachtige Voor jAc34qSR5L
winkelfcd91a4ecb8fa4889dbcbb23159ec86aZalando online Sandalen Sandalen winkelfcd91a4ecb8fa4889dbcbb23159ec86aZalando online Sandalen online MUVpSz